Zonder omwegen de juiste weg naar je rijbewijs

Autorijles bij rijschool De Prijcker

De autorijles is altijd in dezelfde auto, want je moet je op je gemak voelen in de lesauto. Iedere leerling is anders en hier wordt altijd rekening mee gehouden. In je eerste rijles zal er vooral aandacht gegeven worden aan praktisch gebruik van de auto, maar ook aan veiligheidsvoorschriften. Zo leer je eerst de auto goed kennen. Vindt je het eng om te beginnen met autorijles? Bedenk dat jij bepaalt waar die auto heenrijdt, niet die auto. En een goede rijinstructeur/rijinstructrice helpt je daarbij. De rijlessen wordt in een Renault Megané gegeven.

Autorijschool De Prijcker begeleidt leerlingen op een geduldige en zorgvuldige wijze naar het examen. Bij je opleiding voor het praktijkexamen kun je je vorderingen testen met een tussentijdse toets. Dit is een rijtest die verloopt als een echt examen. Een goed leermoment om te testen hoe jij het rijexamen ervaart.

Specifieke rijopleiding

Ook voor een specifieke rijopleiding zoals faalangst kan je bij rijschool De Prijcker terecht. Ben je onzeker en heb je een vervelende ervaring meegemaakt, meld je dan bij rijschool De Prijcker aan. Dan gaan we samen kijken hoe we je daar overheen kunnen helpen.

Je kan de cursus ook versnelt doen. Voorwaarden zijn wel dat je al in het bezit bent van je theoriecertificaat en dat je flexibel bent in je tijden. Niet iedereen is geschikt voor een versnelde cursus, bij de intake word er gekeken of je er geschikt voor bent of dat je er beter iets langer over kan doen.

Met een goede begeleiding, duidelijke en deskundige uitleg maken we de kans van slagen zo hoog mogelijk. Bij rijschool De Prijcker staat kwaliteit van autorijles hoog in het vaandel.

Autorijschool De Prijcker is actief in de regio IJmond, o.a. Heemskerk, Uitgeest, Castricum, Velzen, Velzen-noord, Velzerbroek, IJmuiden en Beverwijk.


Autorijles aanvragen
Lesauto Rijschool De Prijcker - Renault Megané 2012

Lesauto Rijschool De Prijcker - Renault Megané 2012