Zonder omwegen de juiste weg naar je rijbewijs

Rijschoolhoudster en rijinstructrice Marion De Prijcker

Mag ik mezelf even voorstellen, mijn naam is Marion De Prijcker. Rijinstructrice sinds 1979, eerst bij rijschool Kluft en later na een kleine onderbreking in 2006 voor rijschool Susan Stroomer. Sindsdien heb ik al talloze leerlingen begeleidt, waarbij rond 80% van deze leerlingen in een keer geslaagd zijn voor hun examen. Het is nu tijd om onder mijn eigen naam verder te gaan met het begeleiden van cursisten naar het auto rijexamen.

Het is erg belangrijk dat mensen al op jonge leeftijd de gevaren in het verkeer herkennen. Daarom werk ik ook mee aan het project verkeerseducatie. Via verkeersschool Post uit IJmuiden worden lessen gegeven op middelbare scholen.

Wat ik belangrijk vind aan mijn werk als rijinstructrice is dat mijn leerlingen goed en veilig rijervaring opdoen, overzicht in het verkeer leren en verkeerssituaties leren inschatten. Rust en kalmte uitstralen en je de leerling op zijn gemak stellen. Leerlingen met faalangst of leerlingen die het gewoon eng vinden om te beginnen, zover krijgen dat ze op een zeker moment voldoende zelfvertrouwen hebben, om goed te presteren.

Ik geef met heel veel plezier autorijles en vind het erg belangrijk dat een leerling zich op zijn/haar gemak voelt. Bij mij staat tevredenheid van de leerling hoog in het vaandel.

Spreekt bovenstaande jou aan? Wil je beginnen met rijlessen, vul dan het contactformulier in. Ik bel ik je zo spoedig mogelijk.

Groetjes Marion


Autorijles aanvragen
Rijinstructrice Marion De Prijcker

Rijinstructrice Marion De Prijcker